Visi jaunumi

Aizdevums.lv RBL: 2. oktobrī pirmās spēles Gulbenē, Jelgavā, Iecavā un Rīgā

01.10.2024

Dalīties:

Trešdien, 2. oktobrī, ar piecām spēlēm sāksies Aizdevums Reģionālās basketbola līgas čempionāts. Oficiālā turnīra atklāšanas spēle notiks piektdien, 4. oktobrī, plkst.20 Jēkabpilī: “Jēkabpils BA” – BK “Madona”/BJSS.

Pamatturnīrā 25 komandas pēc reģionālā principa sadalītas trijās grupās aizvadīs trīs apļu turnīrus. 16 labākās vienības pavasarī piedalīsies izslēgšanas spēlēs.

Latvijas basketbola līgu direktors Salvis Mētra: “Aizdevums.lv Reģionālā līga aptver visu Latviju. Paldies mūsu rezultatīvo piespēļu devējam Aizdevums.lv, ar kuru veiksmīgi sadarbojamies jau otro gadu. Pērnsezon čempioni BK “Madona”/BJSS bija neuzvarami, bet esmu pārliecināts, ka konkurenti ir izsalkuši pierādīt, ka neuzvaramu komandu nav. Lai netrūkst labas un veselīgas konkurences, tai pašā laikā neaizmirstot, ka esam viena komanda un augt varam tikai kopā.”

Aizdevums.lv pārstāvis Artūrs Ilziņš: “Lielais komandu un spēļu, kā arī to apmeklētāju skaits priecē un esam lepni būt daļai no šī procesa. Aizvadītā sezona bija aizraujoši un varēja just, ka cilvēkiem ir svarīgi atbalstīt ikvienu komandu. Atgādināšu klišejisku teicienu: “Spēlēs uzvar talanti, bet čempionātos uzvar komanda. Inteliģenta komanda, kas strādā un nepārtraukti cīnās.” Novēlu visiem lielisku čempionātu, daudz interesantu spēļu un pozitīvu emociju!”

Aizdevums.lv Reģionālās Basketbola līgas dalībnieki:

Austrumi: BK “Madona”/BJSS, Daugavpils Sporta skola, BK “Aizkraukle”, BK “Augšdaugavas novads”/Rēzekne, “Jēkabpils Basketbola attīstība”, “Gulbenes Buki/BJSS Juniors”, “Mežusili/ Alūksne”, BK “Līvāni”/BJSS Juniors.

Centrs: “East Ball”/RTDP, BK “Cēsis”/Cēsu Sporta skola, SK “Rūjiena”, BK “Smiltene”/BJSS, “Basketbola klase Valka”/ BJSS, BK “Salacgrīva”, RBS “Centrs”, Bertānu Valmieras basketbola skola/BSKC, Salaspils Sporta skola.

Rietumi: BK “Jaunpils”, Mārupes Sporta centrs, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju augstskola, “Nīca/BLi”, Kandavas BJSS, BK “Dartija”, “Babīte” un BK “ODS”.

Katrā grupā tiks izspēlēti trīs apļu turnīri. Pa piecām labākajām katras grupas komandām, kā arī labākā 6. vietas īpašniece kvalificēsies izslēgšanas turnīram.